Εμείς οι άνθρωποι σχετίζουμε τα νιάτα με την ηλικία μας, νέος είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να ενηλικιωθεί, η ενηλικίωση είναι ένα μεγάλο ανθρώπινο κατόρθωμα.

Η θεραπευτική δύναμη του σώματος μας λειτουργεί ακούσια και αυτό το βλέπουμε όταν έχουμε μια εξωτερική πληγή στο σώμα μας και πως επουλώνεται. Ένας άνθρωπος με ηλικία ταυτότητας 80 ετών μπορεί να βελτιώνει την μνήμη του και αυτό μπορεί να το πετύχει κάποιος όταν ασκείται στην διαρκή ευημερία.

Όταν ασκούμαστε στη υπόσχεση ότι θα βλέπουμε τη ζωή θετικά και όταν σταματάμε να ερμηνεύουμε όσα μας συμβαίνουν στη ζωή αρνητικά, τότε παραμένουμε νέοι. Η νευροεπιστήμη υποστηρίζει ότι η αντιγήρανση είναι μια πραγματική δυνατότητα.

Κάθε κύτταρο μας ακούει τον εγκέφαλο μας κάθε δραστηριότητα μας που μας δημιουργεί ένα αίσθημα ευημερίας  δημιουργεί μεγάλες υποσχέσεις για έναν υγιή εγκέφαλο μια διαρκή νεανικότητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.