Η οικογενειακή επιχείρηση ξενοδοχείο και εστιατόριο » το μπαλκόνι του Ταύγετου» στο Γεωργίτσι Λακωνίας είναι ένα εξαιρετικό δείγμα ελληνικής επιχειρηματικής δημιουργικότητας που στηρίζεται στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα την οποία εμπλουτίζει και την εξελίσσει ευφάνταστα οδηγώντας την σε υψηλής ποιότητας γαστρονομία. Οι επιχειρηματίες είναι η Κική Παύλου η οποία είναι η σεφ του εστιατορίου και ο Γιάννης Παύλου.

http://www.taygetosbalcony.gr/grfx/welcome.gif

  Η Κική όπως είναι γνωστή στο ευρύ κοινό όντας πολύτεκνη μητέρα απ’ το 2000 και ζώντας στην ελληνική επαρχία, επηρεάστηκε απ’ τα μαγειρέματα των Ελληνίδων γιαγιάδων, και κατάφερε να παντρέψει ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, με τη σύγχρονη αστική μαγειρική, στην προσπάθειά της να ευχαριστήσει γαστριμαργικά, την οικογένειά της και τους φίλους της. Ως οικοδέσποινα του ξενοδοχείου »Το Μπαλκόνι του Ταϋγέτου» ανέπτυξε το ταλέντο της στην κουζίνα του εστιατορίου, κυρίως αξιοποιώντας τα πρωτογενή τοπικά προϊόντα, που προσέφερε ο Βόρειος Ταΰγετος, και από το 2010 μέχρι σήμερα κέρδισε την αγάπη του κόσμου, με το σπιτικό τρόπο που μαγειρεύει και έκανε σήμα κατατεθέν τα »Μαγειρέματα του Βουνού από την Κική», με πιάτα αιχμής που βασίζονται στα ντόπια λαχανικά, στο κυνήγι, τα άγρια μανιτάρια, τις πέστροφες και τους σολομούς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.